Caspar's Culi-Blog is een weblog waarin een hobby kok zijn belevenissen in de culinaire wereld neerschrijft
maandag 23 juli 2007
Bietjes met Balsamico en Blauwe kaas
Er zijn weer nieuwe bietjes. Lekker na het koken nog even roerbakken en een scheut Balsamico er over. Opdienen met brokjes blauwe kaas en wat geroosterde sesamzaadjes.
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in koken. Eigenlijk eerst meer in eten, maar je kan niet altijd uit eten gaan ;-) Na het voortgezet onderwijs moest ik een studie kiezen. De keuze was tussen techniek en koken. Ik heb voor een studie in techniek gekozen en voor een culinaire hobby.
Daarnaast ben ik een natuurliefhebber in hart en nieren. Ik woon buiten en geniet het meest van buiten zijn. Ik combineer dat met fotografie.
2 opmerkingen:
Gordon Rasmey bedankt!
Inderdaad. Dit is een naar een recept van Gordon Ramsay. Een van mijn favoriete chefs.
Een reactie posten