maandag 24 april 2006

Lekkere Lente Lunch


Geïnspireerd op de traditionele ‘Oeufs Benedict’ (zie plaatje) heb ik zondag een lekker lunch gerechtje gemaakt.Snij een beschuitbol door en rooster de plakken 5 minuten in de oven. Pocheer ondertussen de eieren 3½ minuut in water met 2 eetlepels azijn dat net aan de kook is. Zorg dat de dooier zacht blijft en dat het eiwit gestold is. Beleg de geroosterde beschuit met een handje rauwe spinazie blaadjes. Daarop een flinke plak Ossenworst. Dan een ei er op en als laatste een lepel vers gemaakte mayonaise. Nog een draai verse zwarte peper uit de molen er over en de zondags lunch is klaar. (en nu morgen een balansdag ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi Casper, comlimenten voor je Foodblog! Ziet er heel goed uit, eigenlijk precies zoals een echt goed persoonlijk foodblog moet zijn. Ik zie helaas even geem emailbutton, dus even zo: Op zondag 7 mei eerste Nederlandse Foodblog bijeenkomst te Utrecht. Zou leuk zijn als je er bij bent. Ook misschien aardig om je aan te melden op www.foodrank.deliciouscuisine.nl?

Groet, Aldo